Fimax

Welkom bij de meest persoonlijke bank!

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur.

Ook voor de zakelijke markt heeft RegioBank mogelijkheden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies. Uw zelfstandig Adviseur van RegioBank, een vertrouwd gezicht.

 

Let op: Zilvervloot is terug!


Sparen voor uw kind of kleinkind?
U kent de Zilvervloot misschien nog van vroeger, toen u zelf begon met sparen. De populaire jeugdspaarrekening is terug bij RegioBank, speciaal voor de jonge spaarders van nu. U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte van uw kind of kleinkind. Later mag ook. In ieder geval voordat uw kind 16 jaar is. En heeft u de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes. Samen kunt u jaarlijks tot € 600 inleggen.

Zilvervloot Sparen in het kort
• Extra premie van 1% voor elk spaarjaar tot maximaal 10%.
• Aantrekkelijke variabele rente van 1%*.
• Leuk welkomstcadeau.

Kom snel naar ons kantoor met uw kind en open direct een Zilvervloot Spaarrekening. Dan mag uw kind direct een mooi cadeau uitkiezen.

*Variabele rente per 08-03-2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

 

 

RegioBank is onderdeel van Volksbank N.V. evenals SNS Bank, ASN Bank, BLG Wonen en Zwitserleven. De organisatie werkt met efficiënt ingerichte werkprocessen en kosten- en risicobeheersing. Heeft u vragen hierover, belt u ons dan gerust.

Netwerk
Social media